Stoycho Mladenov - official website» Media

Има организация срещу ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че има организация срещу „червените“ в първенството. Това стана ден преди първия мач на Младенов на чело на „армейците“. „Всички срещу ЦСКА дават най-доброто, а и конкурентите действат по начин, по който да стимулират съперниците ни. Има организация срещу нас, както винаги е имало. Доказателство са допълнителните бонуси, които са дадени на Черноморец, за да играят срещу ЦСКА. Аз не казвам, че е лошо. Нормално е. И преди години имаше случай през 2002-2003 година, когато Батков даваше по 50 хил. Долара на точка взета от ЦСКА, но не успяха. Ще видим как ще се развият нещата. Каквото имах да казвам за държавната намеса във футбола го казах. Нека Левски да докаже, че не е така“, каза Младенов.

„Готови сме, групата е ясна. Очакваме с нетърпение първия мач. Ще има промени, но ще видите на мача. Не е необходимо предварително да казваме какъв ще е състава. Като имена и качества се запознах с футболистите. Направихме натоварен седмичен цикъл. Доволен съм от старанието и мога да ги похваля за това, което свършиха през седмицата.

Има няколко контузени футболисти. Трайно контузени и наказани също имаме. Мораес е човек, който има нарушена подготовка, но ще направим всичко възможно да вземе участие. Ще бъде на инжекции.

Имаме нужда от подкрепа на феновете и то подкрепа като никога до сега. Ситуацията е сложна и ако има протест той може да вкара напрежение в отбора“, допълни още специалиста.

Стойчо Младенов не пожела да коментира качествата на тримата африкански футболисти от катарската школа, които започнаха подготовка с представителния отбор. Той само заяви, че другата седмица ще бъде привлечен и четвърти.

Стойчо Младенов не отговори конкретно на въпроса дали търси в момента нови футболисти за настоящия сезон. „В момента ми се иска да се концентрираме върху играчите, с които разполагаме. Те трябва да покажат качествата си. Могат повече, това не е тяхното оптимално състояние. Работим по селекцията за следващия шампионат. Правили сме го и друг път, ще го направим и сега. Не съм магьосник, но при всички положения ще има промени като мотивация, като агресия, като скорост, като поведение. Имаме футболисти, които могат да подобрят всички компоненти в ЦСКА. Отборът има нужда от подобрение във всяка една част от играта и в двете фази“, каза Младенов.

 

Източник www.gong.bg


«